Meat free monday

 

Måndagar ser jag alltid som en nystart och idag är det lite extra nystart över min dag. Jag ska nämligen börja med köttfria måndagar och jag passar samtidigt på att dra igång med träningen. Nystart Deluxe! Jag har länge lurat över det här med köttfri måndag, det kan ju inte vara så svårt? Jag menar, jag älskar falafel och pasta med svamp är det bästa jag vet. Sedan finns det ju massvis med trendiga och knasiga veggorecept som jag också ska försöka mig på. Har Du några goda recept till en nybörjare i veggovärlden? Langa gärna över!

Tanken var att jag skulle göra detta tillsammans med Johan… Men när jag mötte upp honom på lunchen tidigare idag satt han och tuggade på en lammkorv?.. ”Jaha, jag trodde bara att det var vegetariskt kvällen?”. Därför kör jag nu på köttfria måndagar själv, så får han fortsätta med blodiga biffar och att vara naturens fiende.  

Nu när vi ändå snackar vegg… Jag kikade in på receptbloggen Green Kitchen Stories igår och de får mig nästan att vilja bli vegg på heltid. Kolla in det HÄR RECEPTET. Jag tycker det ser supernajs ut. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!