Tisdagar är vardagens vardag

Tisdagar är verkligen ”vardagens vardag”, det är lixom inte okej att redan börja känna att helgen är nära. Nu när det dessutom är mörkt och kallt kan denna dag lätt kännas tung och lite för lång, därför försöker jag alltid lyssna på något extra glatt på vägen till jobbet. DEN HÄR eller ’Fredags Podden brukar oftast rulla i mina öron på tisdagsmorgnar. Jag brukar även försöka få till en extra härlig morgon, lunchtimma och middag, vilket jag lyckats med idag!

1. Började dagen med ett frukostmöte med härliga (och sjukt snygga) inredningsbloggaren Andrea Brodin.

CHECK PÅ MORGONEN! 

2. När klockan slog 11.30 drog jag med mig Anne, gick och mötte upp min barndomsvän Caroline och promenerade ned till Pocket för lunch. Älskar att låta vänner möta vänner. Vi pratade bröllop, hur trevligt det är att pussa på göteborgare och så åt vi god mat.

Caroline åt en oxkind med tryffelpotatispuré som är SÅ god. 

Jag och Anne var båda klädda och log som två skolflickor. Sött.  

Vi åt deras Sallad Nicoise med citronmarinerad tonfisk som även den är magiskt god. 

Malin kom som alltid in med kaffe och den ’lilla’ dessertbrickan. 

CHECK PÅ LUNCHEN! 

3. Middagen är ännu inte serverad men den blir god. Tänkte först öppna en burk makrill men kom på att jag även måste avsluta dagen med en ’Check’ på middagen. Så det blir istället lammfärsbiffar med bulgursallad. 

”FÖR-CHECK” PÅ MIDDAGEN!

Snart är det onsdag och det är en härlig dag utan extra planering. Kamsportslabbet, möte med Nöjesguiden, vidare till Spring för en lyxigare lunch med Lisa och sedan ska det sista förberedas inför torsdagens yogaevent med Wrapp. Hoppas ni också haft en härlig tisdag och väntar en grym onsdag <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!