Årets första julfrulle!

I morse var jag på en supermysig pressfrukost a.k.a julfrukost på Hotell Kungsträdgården som snyggingen Sarah Grundén bjudit in till. Kul att äntligen få träffa tjejen som jag visade upp på bild för frisören när jag kapade mitt hår för några år sedan. Hon presenterade vårnyheter från Real Techniques och gjorde det tillsammans med mitt hjärta Sandra som är Brand Manager för varumärket. Samtidigt satt vi andra och njöt av en riktigt julig frukost bredvid en fint pyntad gran. Fick sådan julfeeling när jag fick se frukostbuffén fylld med lussebullar, pepparkakor och pepparkaksmuffins. 

Bilder ovan: Anna-Karin på Metro Mode

Anna Kokotos, Hannah och Amandas älskling, blev kär i mina örhängen och bad mig ta av mig de innan jag gick. Hon behövde de till sin Instagrampost som ni kan se –> @ kokotosanna

Jag fick inte bara med mig en julklapp hem, utan en påse fylld med flera paket. I de låg det ett höst-kit, ett jul-kit och så ett eyeliner-kit. Nu har jag borstar att jag klarar mig några år framöver vill jag lova. Tack snälla Sarah, Sandra och Real Techniques för en underbar start på dagen!

Ps. Ursäkta den fruktansvärda kvalitén på bilder jag levererat den senaste veckan. Igår köpte jag mig äntligen en ny som ska invigas i morgon. Helgens festligheter kommer alltså att fångas på ett snyggare sätt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!