Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Red X-Mas Shoes

Igår kväll kände jag mig som tomten i min nästan helröda outfit. Jag tröttnar aldrig på rött, helt klart en favoritfärg som jag skulle kunna bära varje dag. Rotade fram mina heels jag köpte för flera år sedan när jag bodde i London. Helt dammiga var dem.. Hur kan jag låta dessa sköningar bara ligga och skräpa på vinden? De är ju underbara! Tyvärr finns de inte i butik längre, men jag hittade ett identiskt par HÄR och ett par med ‘tassle’ som var snäppet vassare HÄR. Känner jag mig själv rätt kommer jag att klicka på ‘Lägg i kundvagn‘ inom 3 minuter. Perfekta till den 24e!

Piffar ni upp er på julafton? Jag är vanligtvis lat, men i år tänkte jag faktiskt göra mig lite snygg inför Fam. Fromholtz.  

<3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind