Efter Expressen lugnar jag mig.

Expressen

Jag kunde aldrig ana att min historia kunde beröra så mycket som den visat sig göra. Det är helt galet, och jag bara gapar när jag inser hur många som faktiskt läst den nu. Jag ska snart släppa detta ämne och låt bloggen leva som vanligt igen, men jag vill först avsluta med detta: 

Mitt problem var att jag hade regler och inte kunde bryta ett vidrigt mönster, och det är en grej jag tror många redan snuddar vid. Jag är därför rädd och orolig för många i vårt samhälle och hur det kommer att se ut i framtiden.

Vi har så mycket åsikter om vad hälsa är idag. Det finns mängder av biblar med regler om vad som är bra och dålig mat, hur många träningspass som är normalt och onormalt och så vidare. Vi snackar om hur farligt socker är, vi bakar bara med ’BRA’ mjölsorter och ’nyttig’ mjölk, äter bönpasta för vi alla är gluten och vanliga juice från Tropicana är inte bra. Jag tror att om vi fortsätter att fylla denna bibel med massa rätt och fel kan vem fan som helst bli sjuk. Det är dags att släppa vårt fokus på mat tycker jag. Idag äter jag något som enligt vårt samhälle är ’farligt för kroppen’ varje dag, men jag mår faktiskt och min kropp ser exakt likadan ut som månaden innan. Trots det får jag höra hur dålig jag är när jag gör det.  

Men vet ni vad? Ikväll skiter jag i bibeln igen och äter min gottepåse som alltid. 

Vi hörs om några timmar igen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!