Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En outfit-snap från CPH

 

IMG_2665

 

God morgon från Köpenhamn! Ville bara kika in snabbt och säga ‘hej hej!’ med en liten bild på hur jag såg ut igår när jag, Linn och Dasha gjorde stan. Vi ska strax hoppa på planet hem till Stockholm och väl hemma väntar en herrans massa jobb. Det värsta är att jag inte mår 100, så håller tummarna för att lite sömn på flyget hjälper mig framåt.

Ni ska få se (och höra!) mer från Köpenhamn senare idag. Men jag kan säga att vi har ätit mycket gott och att jag har ett gäng nya låtar att placera i mina Spotify-listor efter gårkvällens smyglyssning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind