Påskharen kom tidigt i år!

IMG_3082

Tror ni jag blev världens mest lyckliga tjej när mamma hare och hennes små ungar kom inflygandes på kontoret i eftermiddags?

IMG_3083

Svar ja.

IMG_3070

De som känner mig väl (eller följer mig på Snapchat) vet att jag älskar choklad, och speciellt Lindts. Så den här korgen kan lixom inte bli bättre! Har saknat att ha Lindts choklad i överflöd sedan jag åt upp alla lindor-kulor jag fick i julas.

IMG_3085

Puss på min gulliga lilla hare som kom lite tidigare än tänkt bara för att jag ska packa väskan och dra till Palma. Gulle den!

IMG_3093

 Tack Lindt för att ni låter mig leka påsk innan jag flyger iväg. Nu ropar Johan ”Göm den där jäkla haren innan jag fått syn på den!” 

Vad gör ni? Jag tänkte strax slå igen datorn och påbörja fredagsmyset. Let´s Dance rullar på Tvn och godiset, ja det är ju redan löst! I morgon är det lördag och den dagen blev plötsligt mer späckad än tänkt. Typiskt mig att boka in 100 grejer på en gång utan att ta en check i almanackan. Det blir: Städa lägenheten, träna, vinlunch med tjejgänget, fika med en saknad vän och så på kvällen blir det go-middag! Inga klackar i taket för mig inte.

Ha en underbar kväll så ses vi imorgon. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!