Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Minska känslan av stress.

Bianchi_Cykelcafé_Henrietta_FromholtzIMG_6257

Jag får ofta frågor om hur jag hanterar stress och hektiska perioder, men jag tror nog att ni har förstått att även jag har svårt att fixa det. Förlåt, men finns det någon som gör det? Förra söndagen ringde jag min vän Lisa, den mest kloka personen jag vet, och bollade den ständiga stressen jag känner inombords, och tack gud för att jag gjorde det. Hon gav mig både en lugnande röst och några bra tips som jag tog till mig direkt. Så den här veckan har jag strukturerat upp livet och med det blivit en mindre stressad människa.

Här kommer några tips till dig som känner igen sig: 

1. Sätt av en timma eller två och beta av alla olästa mail.

2. Köp en fysisk kalender. Det kan ju låta osmart, men jag gillar i alla fall att skriva ned saker för då fastnar det lite extra bra i skallen.

3. Be din chef (om du nu har en) om att få sitta på annan plats om du blir stressad av kontorsmiljön. Igår slog jag mig ned på Bianchis cykelcafé mellan alla möten och fick helt klart fler saker gjorda än om jag hade suttit på kontoret. Jag blir produktiv i min ensamhet och med en kopp americano bredvid.

4. Stäng av mobilen i några timmar och gör någonting som inte kan få dig att lockas av att slå på den igen. Typ som att boka in en massage. Då hinner du gå igenom livet i lugn och ro och hitta styrka inombords.

5. Mys runt på Pinterest en stund. Om du fungerar som mig lär du släppa allt runt om kring och minska känslan av stress.

6. Ring en vän som du vet har en lugnande röst och be om att få bolla allt som stressar dig. Troligtvis kommer allt du är stressad över att kännas rätt litet och okomplicerat.

Nu ska jag på möte. Puss!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind