Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Super-lunch med Creative Headz

Vissa dagar har äter man bättre luncher än vanligt…

IMG_9815Blommor_Dukning_EventIMG_9828IMG_9814Frida_Fahrman

ostron IMG_9845 Ostron_Stockholm_Pocket Creative_Headz_event Chark_Stockholm IMG_9874cupcakes

Bilden snodde jag från Frida Fahrman.

Henrietta_Fromholtz_cupcake

Igår var jag på Pockets balkong där de underbara tjejerna på Creative Headz hade styrt upp en riktigt trevlig vår- och nätverkslunch. Bra luncher är härliga, men vissa bra är då fasen härligare än andra. Jag lunchade med Creative Headz VD Joceline för några veckor sedan och vi klickade direkt. Väldigt osvensk, öppen och inspirerande, precis som den här torsdagslunchen. Vi bjöds på ögongodis till blomsterarrangemang, mumsiga ostron, chark och en god sallad. Till efterrätt fick vi varsin Creative Headz-cup cake som jag tyvärr var tvungen att släpa med mig till kontoret för att hinna till ett möte.

Ända sedan jag flyttade upp till Stockholm för några år sedan har jag letat efter ”min” frisör. Tyvärr har jag inte hittat hen och har därför hoppat runt en hel del. Jag är mån om att känna mig hemma och efter att nu ha träffat Jossan och hennes syster som grundat Creative Headz känner jag mig lugn. Jag har äntligen hittat mitt ställe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    Andrea Brodin
    Mode
    Petra Tungården
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Emma Danielsson
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Home
    34 kvadrat
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Hälsa
    Fannie Redman
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Man
    Niklas Berglind