Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömlikt från Dagmar, gräddig pasta & sjukt bröllop.

Dags för lite tisdagsbabbel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Är det någonting jag måste ha nu så är det banne mig Hannas klänning från Dagmar!

yayoi-kusama-louisiana-museum-of-modern-art-designboom-53

När jag inte gosar runt i solen med en mjukglass i sommar tänker jag åka till Moderna Museet och kika på häftig konst av Yayoi Kusama. Jag är ingen Museum-tjej, men när det bjuds på konst likt hennes är jag megapepp!

Här kan ni boka biljett!

Black-Spaghetti-with-Mushrooms-and-Parmesan-1

En rätt jag tänker laga fort vårt kök syns under alla flyttlådor är: Svart spagetti (så fint tycker jag) med massa olika svampar, vitlök, vårlök, scharlottenlök, smöööör, socker, salt, vispad grädde, kycklingbuljong och en herrans massa parmesan.

Här har ni receptet!

Screen Shot 2016-06-20 at 15.02.03

 Jag har nu i snart en vecka suttit och dreglat över Oscar Engelberts och Giovanna Battaglias bröllop i Capri. Jag har nu börjat räkna på hur många kronor jag måste lägga undan varje månad för att kunna få ett bröllop som jag i alla fall nöjer mig med. Efter att ha sett detta vill jag ha ALLT!!

Kika in hashtagen #gioandoscar 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt