Kräftskiva med Wrapp

IMG_7484

I torsdags vankades det kräftskiva med Wrapp och i år hölls den i Roddarklubbens lokal på Djurgården. Jag brukar vanligtvis vara med i festgruppen, men denna gång kände jag att jag inte fick ihop det tidsmässigt. Istället fick jag vara musikansvarig (som alltid) och slog mig ned utanför festlokalen för att ta fram en höjdare till spellista.

IMG_7524

Jag och min älskling Carro innan det blev kräftor och nubbe.

Caroline har jag känt ända sedan födseln och tillsammans har vi upptäckt en herrans massa grejer. Vi har spenderat många veckor på skidor i Zermatt, badat med vilda delfiner på Mauritius, sprungit omkring i Cannes och stoltserat med nyinköpta (och rätt töntiga) Prada-jackor och käkat crepes runt varenda hörn i Paris. Jag är så glad att Caroline valde att börja jobba på Wrapp för 6 månader sedan. Ni missade väl inte hennes bröllop jag var på i juni? HÄR hittar ni inlägget.

 

IMG_7535

Jag, min bordsherre Marcus och Tiina.

När Marcus inte äter kräftor bredvid mig jobbar han som utvecklare på Wrapp och Tiina började på Wrapp för en månad sedan och är en del av mitt marketing team. Hon pratar finska, så nu när det är nästan alla pratar ett annat språk får man inte prata svenska någonstans på kontoret. Det skulle vara mobbing och nu får jag spetsa min engelska.

IMG_7562

Och där var vi igång! Det lektes lekar där mitt lag utklassade alla andra, vi kom varandra närmre genom knasiga och tuffa frågor och sjöng snapsvisor på engelska. Åh… Jag älskar Wrapp och alla mina kollegor! Vi är så otroligt olika varandra och det är just det som är det fina. Många tycker att jag är en knasboll med Snapchat och blogg, medan jag tycker att flera har lustiga intressen och pratar om knasiga saker kring lunchbordet. Men varje dag lär vi och inspireras av varandra.

Förresten! Så mycket roliga frågor som rullat in i frågestunden nu och som väntat är det en hel del som rör mitt jobb och karriär i stort. Om ni har andra typer av frågor får ni gärna ställa dem 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!