Popcorn Store, snäcka för champagne & vidrig östgötska.

US actress Scarlett Johansson speaks to a customer at the opening of the Yummy Pop gourmet popcorn shop in the Marais district of Paris on October 22, 2016. The concept is a labour of love with her French husband, advertising executive Romain Dauriac. And the couple hope that if their 'Real Vermont Cheddar' and other savoury and sweet recipes are a hit, they will open other shops elsewhere.

Scarlett har tagit min idé och gjort den till verklighet! Jag har alltid velat öppna en popcorn store och nu är det försent. Men en sak som är säker är att jag måste åka till Paris snart och då gå dit och beställa en popcorn med tryffel och parmesan. Läs mer här!

BP7A3504

Något jag gör när jag vill bli inspirerad? Jag trillar alltid in på Live Fast Magazine och kikar på vackra bilder och läser korta men inspirerande intervjuer. Här har ni en fin artikel om ”9 streets you need to know in Old Havana”

Igår lyssnade jag på en av mina favoritpoddar – Wahlgren & Wistam. De spelade upp ett så rolig klipp som visar hur knasigt det kan bli om man pratar den dialekt jag gör. Har ni någon favoritdialekt? Jag gillar SNYGG skånska.

110997-7078e75b633342bd9e8aa1cfd377dd06

Jag hittade ett företag på Tictail som gör riktigt schyssta inredningsprylar. Typ som den här snäckan att förvara champagne i. Cask & Co heter de och ni hittar deras prylar här!

carpaccio-asian-style

Vad får ni cravings för? Jag har ju haft cravings för asiatisk mat i flera år som ni vet och just nu är jag sjuukt sugen på en asiatisk biffcarpaccio. HÄR finns ett trevligt recept!

Skärmavbild 2016-11-01 kl. 14.07.01

Älskade Manrepeller! HÄR kan ni hämta fin inspiration om ni precis som mig har svårt att välja outfit på morgonen nu när det börjar bli kyligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!