SNAPS FRÅN MIN TISDAG

thumbnail_IMG_1492

Igår morse började jag med att hämta upp stans bästa frukostfrallor och några flaskor juice på nyöppnade Fabrique på Humlegårdsgatan. Detta sveptes under dagens första möte.

thumbnail_IMG_1523

Lite senare på dagen kom kvinnorna som jag nämnde i inlägget innan förbi kontoret och presenterade sin affärsidé – snygga förvaringsmöbler. Här ser ni vår nya lokal och några av produkterna som de tillverkar.

thumbnail_IMG_1519

Här har vi deras färgkarta som man kan välja mellan. ”Hemma hos Ivy” lär det i övrigt bli många detaljer i mässing, rosa och vinrött, så vi tänker nog slå till på lite enklare kulörer. Typ svart, vit och mässing.

thumbnail_IMG_1525

På eftermiddagen sprang jag in till produktionsavdelning där vi hade utförsäljning av årets tidigare kollektioner. Heaven! Säg hej till Stella (som ni redan har träffat) och Hanna som båda är gamla buddies från Linköping.

thumbnail_FullSizeRender-3

På eftermiddagen kom det ett bud med lite finare eftermiddagsfika från Patrikssons.

thumbnail_IMG_1542

Och på kvällen var jag så trött att jag inte orkade engagera mig i ”min matvecka”, så det fick bli indiskt från Foodora.

Det var några godingar från min tisdag! Nu ska jag springa till banken och sedan möter jag upp en nära vän på en fika. Vi hörs efter det <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!