Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lördagsskjortan.

henrietta_fromholtz_outfit_8henrietta_fromholtz_outfit_11henrietta_fromholtz_ henrietta_fromholtz_outfit_7 henrietta_fromholtz_outfit_4

Gårdagens outfit. Jag skulle tagit en detaljbild på skjortan, för den är sååååå fin. Igår började jag ju dagen med en lyxfrukost med bästis som kom över. Efter den sprang jag och Johan runt på stan och kikade inredning hela dagen, och en väska. Det lutar mot en Céline. Vi köpte bland annat ett magiskt sängöverkast i smaragdgrön sammet som och en proffsigt mandolin till kommande middagar. Jag ska visa er ikväll!

Nu är det söndag och jag har precis kramat mina tjejer hej då efter ytterligare en dunderfrukost. Fortsättning på dagen? Kurera mig det sista. Jag känner mig fortfarande inte bra och jag orkar verkligen inte gå och vara halvdan nästa vecka igen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Gulle! Jag ska ut å käka på min födelsedag och undrar om du vill tipsa om något ställe? Har noll inspo 🙁
    PUSS!

    felicia 2017-01-22 22:08:12
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt