SKAM UTAN AVBROTT <3

I samarbete med HP. Men glöm inte – Det är mina ord och min åsikt.

Jag ska vara ärlig. Jag har varit en Apple-lover sedan en lång tid tillbaka. Den senaste iPhone-modellen är viktig, min Apple Watch är en älskling, jag surfar gärna med padda och har jobbat i Mac typ sedan födseln. När HP frågade mig om jag var pepp på att göra ett samarbete och testa deras nya HP Spectre var jag till en början rätt skeptiskt. Vadå HP? Jag har lovat både mig själv och er att aldrig göra pusha för någonting jag inte kan stå för, så jag fick verkligen tänka till.

Jag tackade tillslut ja och visste inte alls vad jag skulle vänta mig.

Jag fick en härlig feeling redan vid min proffsiga unboxing. Den är snyggare än alla laptops jag har sett och känns rejäl på ett väldigt nätt sett. Nätt som i en av marknadens tunnaste laptop på 10,4 mm tunn. Rejäl som i att varje liten detalj har fått ordentligt med kärlek.

ex_1

Det är svårt att undgå dess skönhet. Skalet i mattsvart och roséguld piffar upp varje plats som jag placerar på. Det kan ju låta löjligt att väga in en laptops utseende, men i allt man köper väger man ju faktiskt in sådana detaljer som matchar med sitt eget varumärke. Jag vill att ALLT i min omgivning ska vara snyggt. Min lapstop ska helt enkla kunna ligga framme när jag har gäster och det kan HP Spectre, punkt.

hp_spectre_summary

Men när det kommer till viktiga prylar som en laptop kan jag inte bara gå på utseende, mitt jobb med Ivyrevel och bloggen måste skötas och då är det praktiska minst lika viktigt. Lite som ett par skor. De måste vara snygga, men jag köper de inte om de inte är bekväma och kan ta mig genom alla tillfällen.

hp_spectre_summary_20

Jag börjar med att tacka för att batteritiden är magisk och håller bra mycket längre än min gamla laptop. Jag och Johan har tittat på SKAM på min laptop och den första säsongen betade vi av på min gamla Mac, det jobbiga var bara att jag var tvungen att lägga ifrån den på laddning efter bara 5 avsnitt… ? Säsong 3 tittade vi på med min HP Spectre och då kunde vi plöja hela säsongen utan avbrott. Det kallar jag livskvalité! Det bli toppen nu när jag ska bila ned till St.Anton i mars och behöver jobba från baksätet.

hp_spectre_summary_8hp_spectre_summary_6

Den är också lätt som en fjäder kan jag lova, typ en barnlek att bara behöva bära runt på något kilo nu för tiden. Jag går ju var jag än ska och springer dagligen runt mellan kontoret, möten och event, så att den är smidig är verkligen en dröm med min livsstil.

hp_spectre_summary_18

Vad har varit bäst med HP Spectre då?
Utan tvekan skärmen, vilket kan låta hur nördigt som helst. Men eftersom jag ofta jobbar med bilder är kvalitén på skärmen väldigt uppskattad. Jag vill se bilderna på bästa sätt och har tidigare med min Mac fått ge upp om ljuset är skit, men med min HP Spectre spelar det ingen roll när på dygnet jag redigerar. Skärmen är ljus, skarp och missvisar ingenting. Ni vet ju även att man vanligtvis knappt kan kolla på en film på sin laptop, eller då måste man alltid vinkla skärmen till ett perfekt läge för att det ska funka, men det behövs inte med HP Spectre.

hp_spectre_summary_3

Det var en liten summering av min nyfunna kärlek HP Spectre. Nästa månad ska jag testa HPs Spectre x360 och jag är verkligen spänd på vad den ska bjuda på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag har en liten fråga (som du inte behöver svara på om du inte vill) angående ditt hår och om du, när du hade en ätstörning tappade mycket hår då? Och hur du upplever att skicket på ditt hår är idag– ett par år efter din tillfrisknad? 🙂 Jag tappade själv mycket hår för några år sedan, när jag snabbt gick ner rätt mycket i vikt, och upplever att det fortfarande är väldigt tunt och skört– trots att jag har gått upp till ”normal” vikt. Så, nu är jag lite nyfiken på hur du upplever att ditt hår känns idag? 🙂 Tack på förhand!

    Bea 2017-01-27 17:09:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!