Bubbel på skroten, asiatiska biffar, 2 mil check & en St Anton-brunch.

img_5223

Min helg började ute i kylan med ett glas bubbel och bästa Elli. Vi snackade skit om veckan som gått samt drömde oss bort till vår vecka i St Anton. 

img_5220

Och så joinade mina gosungar Gabbi, Ebba och Lotten kort efter det. Vi pratade kändisfester, Tough Viking och hur det går på allas nya jobb.

img_5235

Efter timmar av tjatter gick jag hem och på diskbänken hade han än en gång ställt en låda med mat från Urban Deli. GULLIS! Sist blev det fisksoppa och i fredags fick jag äta den goda laxsalladen med aioli.

Jag chillade gärnet och somnade som barnet redan vid 23.00.

img_5355

Vips så blev det lördag och jag drog med mig Johan ut för att gå och träna. Gissa hur det gick? Jag sprang min andra mil!! Jag var som ni ser rätt inställd på att göra någonting bra den här dagen.

Alltså jag är så lycklig att jag tagit mig över den magiska gränsen. SÅÅÅ lycklig! 

img_5247

Efter svett och bastu sprang jag bort till NK där jag mötte upp mamma och hennes vän Louise för att få nycklarna till Palma.

Om tre dagar åker vi jag och min dream team från Ivy. 

img_5249

Med dem i väskan gick jag sedan vidare ned till Strandvägen där jag mötte upp mina tjejer Ullan och Malle för att lapa lite sol på Dramatentrappan. Som typ hela Stockholm gjorde, såklart!

img_5251

När vi hörde våra magar kurra tog vi oss ut mot Djurgården för lunch och på vägen sprang vi in i Filip och Carl som valde att joina. Kul med lite nya inslag!

img_5253

Vår plan var att käka på Oaxen Slipen, men så blev tiden knapp och vi stannade istället till på ett litet ställe som hette Skroten.

img_5257

Vi beställde mat och högg sedan bästa lediga bord i solen i hopp om att få lite färg.

img_5269

Hej Malle och Ullan på bästa plats i väntan på mat! Jag själv fick ju sitta på sidan som ständigt förlorade solen…

img_5279

Jag käkade räksallad och ångrade att jag inte tog Mallans skagenmacka som var många snäpp godare. Jag är alltid den som väljer fel maträtt…

img_5289

Men jag var glad ändå med ett glas prosecco i solskenet och gott tugg med mina vänner. Vi snackade om hur man lägger fram smarta kort för att få som man vill, roadtrips i USA och längtan efter att en kompis köper hus som man kan hänga i istället för att gå ut och klubba.

img_5295

När det blev alldeles för kallt packade vi ihop våra grejer och promenerade hemåt igen. Här med min bästis och en lånad jacka från Ivyrevel som jag vet kommer in till hösten igen. Den är så himla fin och känns väldigt lyxig.

img_5302-1

När jag vinkat hej då till tjejerna trampade jag bort till Grodan där Johan och grabbarna grus satt och ölade. Jag var så jävla trött som ni ser, så satte mig bara som en i gänget och lyssnade på deras kackel. Det kan vara så himla skönt att göra ibland, bara lyssna och vara.

img_5327

Hemma började vi kvällen med att bara chilla i soffan med en skål ramslökschips och vår vän Niklas som sällskap.

img_5335

På Grodan bad vi om lite inspiration till kvällens middag och då svarade alla ”Ni skulle ju kunna lämna det asiatiska och slå till på lite husmanskost”, men vi glömde helt bort det på vägen hem. Vi slängde ihop kycklingsfärs med koriander, chili, fisksås, sesamolja, rostad lök och soja.

img_5340

Till det stekte vi favoritgrönsaken pak choi i lite sesamolja.

img_5343-1

Och så var det klart! Asiatiska kycklingbiffar med pak choi OCH en sås med grön curry som vi slängde ihop mot slutet. Så enkelt, men så galet trevligt i munnen.

Detta avnjöts framför Tv:n och Melodifestivalen. Gosig lördag med min babe!

img_5431

I söndags pälsade jag på mig med min jacka från Valerie och såklart åkte solbrillorna på. Från WOS om någon undrar! Vi började med träning på gymmet innan vi skulle vidare på brunch…

ska%cc%88rmavbild-2017-03-13-kl-12-19-41

Och jag blev så stressad av alla sms som Ellinor skickade. Att stå svettig på gymmet när en sådan här bild skickas är inte en dröm.

img_5369

Men så hade jag svettats klart och möttes av ett bra törstigt bord. Det var helt omöjligt att få bord någonstans den här helgen, så det fick bli Escalier.

Var det någon annan som fick känna på det problemet under dessa våriga dagar?

img_5365

Grabbarna valde buffén och högg in direkt. Jag vet inte om jag tycker deras buffé är värd 250 kr alltså? Gott med chark och chorizo, men jag hade gärna sett några fler vegetariska alternativ och goda sides för att själv välja det.

img_5382

När vår mat kom in fick vi samtidigt sällskap av Ian, Carro och deras lille hund Frans. YEJ!

img_5398

Världens bästa Carro  <3

img_5388

Jag käkade Moule (mmmmm!!) och Ellinor tog en god laxsmörgås.

img_5420

På eftermiddagen fikade jag med Ebba och pratade om kärlek samt spikade Tough Viking som vi nu ska köra tillsammans. Det känns skönt kan jag lova!

På kvällen lagade vi indiskt med aubergine, betade av tre avsnitt Homeland och kramades som om vi skulle skiljas åt i morgon. Det var gosigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Man blir så pepp av någon anledning på att läsa dina inlägg (helgen) om vad du ätit eller ätit, du är generös med bilder samt har humor vilket uppskattas en hel del!

    Sussi 2017-03-14 01:13:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!