Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Som en persika

Så himla kul att min Instagram har svämmat över med frågor om mitt set i peach som jag bar igår. De hör egentligen inte ihop, men nu gör dem! Toppen är från Lindex och byxorna från danska Custommade. Jag var så sugen på vår igår, så jag gick all in! Det är ju bäst att passa att bära starka färger nu innan solbrännan från alptoppen försvinner. Såklart gick jag även runt i mina sneakers från ECCO.

Vad händer idag då? Jag har redan avverkat en promenad runt Djurgården med Johan och snart ska jag gå bort till gymmet. I eftermiddag blir det en mix av psykolog och träningsevent som Petra roddar. Det känns perfekt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Såå fin topp!! Finns den i Lindex butik nu? Vilken kollektion. Älskar färgen du passar så himla bra i den:)

  Märta 2017-04-11 14:44:07
  Svara
 • Snyggt! Kan du inte ha lite frågeställning här på bloggen?:) Typ skönhetsrutiner, träning, kost, längd, favoritfilm, bästa tips när man är deppig, bästa bok, favoriträtt, favoritblogg, favorit designer ect…. hade varit så kul<3 Maria

  Maria 2017-04-11 13:56:20
  Svara
 • Henrietta! Har precis börjat lyssna på din och Annas podd och är 100% frälst. Ni är så himla härliga och jag älskar er kemi. Tack för att ni förgyller mina promenader och kollektivtrafiks-åkande <3

  Sol 2017-04-11 13:31:17
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt