Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”Är du så snäll som du verkar?” frågade ni senast.

Mina fina! Det är mycket jag har att berätta för er, men just nu vill jag bara vara tyst och njuta av stunden. Jag ligger i sängen bredvid Johan som tittar på Fight Club och jag har precis laddat ned en meditationsapp. Vi får se om jag gillar det och jag lovar att komma med en liten recension på den om någon vecka. Jag tänkte faktiskt testa den med Anna i morgon när vi spelar in Vakna med Hägg & Fromholtz. Det kan bli kul! Och med det kommer jag till två små önskningar.

Jag och bästa Elli! 

1 – FRÅGESTUND MED MIG

Ni är många som har påmint mig om att köra en frågestund och nu tycker jag det är dags. Jag längtar efter era frågor och vill att alla ni som har en ställer den. KÖR PÅ NU! Ju fler desto bättre och var inte blyga.

2 – STÄLL FRÅGOR  TILL VAKNA MED HÄGG & FROMHOLTZ

Jag och Anna har haft det svårt att få våra vägar att korsas den senaste tiden, vilket inte kommer att hända mer nu. Men hur som helst kom vi på här om dagen att det vore RÅKUL om ni kunde komma med massa frågor till oss, eller till mig, som vi kan lyfta i varje avsnitt. Eller till och med göra ett helt frågeavsnitt. Brist på idéer? Dessa ämnen är vi ruggiga på: ADHD, Berghs School of Communication, olika typer av ätstörningar, mobbing, dåliga arbetsplatser, karriär, allt som har med mat att göra  osv… Lite tips bara! Vi gillar även utmaningar 😉

Lyssna här och få feeling!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Är du färdig med din utbildning på Berghs samt vad har du läst?
  Tips för att söka jobb
  Tips för träningsmotivation
  Tips hur man börja dejta och släppa in folk på djupet
  Hur träffades du och Johan
  Ensamhet, prata om ensamhet när man pluggar

  Anna 2017-04-24 20:31:13
  Svara
 • Henrietta! Ingen fråga men ett litet hejarop. Har läst din blogg läääänge men precis i dagarna börjat följa din insta och instastorys. Alltså. Skrattar på riktigt HÖGT så himla ofta!! Man vill ju bara bli kompis med dig!!! Om jag bodde i Sthlm skulle jag tusan fråga om en fika. Kram!

  E 2017-04-20 21:36:11
  Svara
 • Hej! Hur många timmar i veckan jobbar du på ivy och vilka arbetstider har du?

  Gg 2017-04-20 18:23:34
  Svara
 • Ta inte det här fel, tycker du är ursnygg och såå inspirerande och egentligen är det väl inte min ensam men jag undrar om du opererat brösten? Tycker att de är såå fina! Om det skulle nu vara så att du gjort det och vill dela med dig av det, hur tänkte du kring den operationen och hur ställer du dig till skönhetsoperationer i stort. Finns det något annat du skulle kunna tänka dig att göra

  Karin 2017-04-20 16:20:01
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga till podden.
  Jag har alltid varit en driven och ambitiös tjej. Jag levde under flera år med späckat schema som innefattade två jobb och skola. Samtidigt som jag hade fullt upp med det ville jag finnas till för min familj, min pojkväns familj och mina vänner. Att leva på sådär tog helt enkelt mycket på krafterna och jag kom till en punkt där jag kände mig helt slut. I samband med att jag blev så trött av (och på!) allting började jag festa allt mer. Att vara ute kändes som det enda roliga livet hade att erbjuda, därför blev det ofta och mycket. Nu har jag kommit till punkten där jag vill ta tag i livet och hitta balans. Jag försöker verkligen, men fortfarande kan jag känna mig helt slut av minsta lilla och vissa morgnar orkar jag på riktigt knappt gå upp ur sängen. Vill så gärna känna mig driven och ambitiös igen. Har ni tips på hur man kommer i fas? Hur hittar man balans i vardagen?

  B 2017-04-20 16:02:12
  Svara
 • Hej henrie!!
  Jag vill veta om bergs! Va tycker du? Hur är de att plugga där? Hur ser en ”typisk” bergs dag ut?
  Är inne i världens livskris när jobbet är vidrigt, längtar hem till mamma o pappa (när livet var enkelt), vet inte vad man ska plugga och vill jobba med något kreativt och kul, gärna i grupp där man kan pusha varandra och bolla idéer osv. Det känns som att du har sån bra koll på saker o så. Bra tips och idéer för vart man kan söka sig runt.
  Jag söker dessutom något spännande typ assistentjobb eller vad som. Jag gör det mesta och lär mig snabbt och jobbar hårt! Behöver få boost av såna brinnande människor som er när man själv är 23 o inte hittar i livet atm.
  Hälsa familjen!!!

  Evelina 2017-04-20 11:14:14
  Svara
 • Hej fina du!
  Har du tagit tjänstledigt från IVY REVEL?
  kram!

  sonia 2017-04-20 10:50:06
  Svara
 • Heeej, gillar din blogg massor <3
  Kan inte du berätta lite mer om ditt jobb på IvyRevel och vad dina uppgifter är där? 🙂 hur ser en vanlig dag på jobbet ut liksom?
  kraaam

  Lina 2017-04-20 10:43:13
  Svara
 • Kan du berätta om din relation till ditt gamla kompisgäng? De som svek dig. Saknar du dem? Har ni någon Kontakt idag?

  Johanna 2017-04-20 10:03:15
  Svara
 • Först en fråga till podden: Om ni skulle leva er sista dag, hur skulle ni spendera den?

  @Henrietta; Jag o min sambo åker till Mallis första veckan i juli, vi vill göra något annat än att ligga på stranden, help us..

  Yohi 2017-04-20 07:57:42
  Svara
 • Till dig: Vad ångrar du att du inte har gjort? Hur delar du och Johan upp ekonomin? Vad peppar dig när du är ledsen?

  Till Vakna med Hägg & Fromholtz: Jag har förstått att Anna har ADHD. Kan du fråga Anna vad det innebär? Det känns som om alla har någon slags ADHD idag. Och så vill jag gärna höra om hur mycket ni två har lärt er om varandra? Vad känner ni nu som ni inte gjorde tidigare?

  KRAM! Och tack för en underbar podd <3

  Saga 2017-04-20 07:33:58
  Svara
 • Hej bästa! Skulle ni kunna diskutera ätstörningar, och hur du känner dig kring dey idag! Känner du dig helt fri idag, och i så fall hur lyckades du kring det? Triggas du av alla olika träningsevent och bloggkollegor som håller på och bantat etc? Och som nedstående: hur fan fixar du luggen?!?! Jag provade din grej med rollern i luggen men det gick åt helvete för mig kan jag säga

  Klara 2017-04-20 07:29:41
  Svara
 • Hej Henrietta! Tack för en fantastisk blogg och podd. Du ger mig så mycket glädje! Fråga: Har du någonsin fått testa på att vara på ”fel sida” och blivit mobbad? Isf, hur har du fått det självförtroendet du har idag? Har du någon rädsla? Vad saknar du mest med att vara singel? Jag vet att du var det i ett par år här uppe i Stockholm. Kram!

  Joakim 2017-04-20 07:28:41
  Svara
 • Ja! Prata om mobbning, har ni blivit utsatta för det och om ni har det, har ni förlåtit mobbarna / kommit över det dom gjorde? Hur?

  Sen skulle det vara kul om ni pratade om hur ni lärde känna varandra, har uppfattat det som att ni inte känner varandra superbra, eller är jag helt ute och cyklar?

  Ha det bäst, eran podd är den enda som får mig att skratta!

  Lovisa 2017-04-20 06:57:07
  Svara
 • Heyy Henrietta! Måste börja med att säga att jag som relativt ny läsare av din blogg är så glad att jag hittat hit! Du verkar så härlig, ärlig och rolig, diggar det starkt! Undrar ang ditt hår; hur stylar du det till vardags/festligare tillfällen? Fönar eller använder du några speciella produkter? Hur får du till luggen tex? Hoppas på nåt tips jag kanske kan sno… du verkar få till det så snyggt!

  Rebecca 2017-04-20 00:05:16
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk