Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kortärmat Totême & en hemlis.

Jag kommer typ leva i min nyfunna superkavaj från Totême nu i vår. Kortärmad, lite längre och bara så jäkla smutt. Byxorna jag burit till idag är ett par favoriter från spanska Uterque som jag tjatat om tidigare, och nu när jag åker ned till Mallis måste jag shoppa en stor påfyllning därifrån. Det är så mycket kärlek mellan mig och det märket.

Brillorna är gamla godingar från Acne. 

Den här dagen har både varit toppen och nere på botten! Lyxfrukost, en solig promenad in till stan, vår Flos-lampa har äntligen fått sin plats i taket och så har jag varit förbi Metro Mode för mys. Samtidigt har en lite jobbig känsla växt inom mig. Känslan av att jag snart bara ska umgås med mig själv i Spanien. Jag åker ju iväg för att göra just det, ge mig själv tid, men jag kommer sakna alla mina kära så himla mycket. Så länge som i 21 dagar.

För att bota min rädsla för att vara själv har jag köpt massa korsordstidningar att ta med mig ned, fixat ett abonnemang hos Bookbeat, hämtat ut en bra YouTube-kamera samt ett stativ som pappa snällt skickat upp till mig. Han jobbar lyxigt nog med kameror och tillbehör, så jag är lite bortskämd på den biten. Jag ska dock köpa eget om jag känner att YouTube är någonting för mig.

Hahahha! Alltså mina fötter på den här bilden! De ser gigantiska ut!

Men vet ni? Det är någonting som har gjort mig så JÄKLA TAGGAD de senaste dagarna. Taggad på ett sjukt sätt. Jag kan inte säga någonting än, men saker ska bli väldigt roliga när jag kommer tillbaka till Sverige 😉 Jag är så extremt glad och till er som vet säger jag ”schhyyyy!”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt