Torsdag @ Gröna Lund

Hur mysigt var det inte igår med ledigt mitt i veckan? Min babe som var ledig och jag var sugna på Gröna Lund och ringde upp Mallan som snabbt kände för att haka på. Det var dock alldeles för mycket folk på Gröna Lund igår. Vanligtvis en dag när det är mycket folk är det 8000 personer… igår var det 13.000 (!!) Orkade bara åka 2 attraktioner innan jag höll på att somna i kö nummer 3.

Sedan spelade vi bort alldeles för mycket pengar på choklad– och OLW-hjulen. Jag är lite knäpp i huvudet när det kommer till tur och otur – Jag får panik om jag kliver på A-brunnar, jagar K-brunnar och skulle aldrig i mitt liv spela på lotteri om jag inte fick välja nummer 9 eller 19. Vi käkade även våfflor med mjukglass, studerade modetrender hos ungdomar i åldrarna 13-20 år och kollade in söta killar som tagit med sig sin lillasyster / lillebror. Finns det någonting charmigare?

Jag och Johan har varit megadåliga på att umgås med varandra utanför hemmet de senaste månaderna, så nu får vi rycka upp oss. Bra start med Grönan! Det är typ dags för en frågestund med Johan snart tror jag….

Nu ska jag slänga på mig en klänning och sedan bege mig ut i fredagsvimlet. En middag på någon mysig uteservering med Malin börjar jag med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!