Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”Hur delar du och Johan upp ekonomin? Hur blir du glad?”

Så fortsätter vi min lilla frågestunds-serie: Vad ångrar du att du inte har gjort? Hur delar du och Johan upp ekonomin? Och vad peppar dig när du är ledsen?

Hej och vilka härliga frågor!

Jag har valt att inte ångra jättemycket i mitt liv, men en klassiker – att jag inte tog vara på mina studietimmar under gymnasiet. Samtidigt ångrar jag inte en enda fest eller utekväll som jag var på istället för att plugga. Jag ångrar också att jag tog tillbaka två pojkvänner som var otrogna mot mig. Det gjorde bara ont och förstörde mig inombords. Det fick mig att tro att jag var svag. Men jag lärde mig av det och jag säger bara: ”Never more!”

Jag och Johan har ingen specifik uppdelning, vilket vi egentligen borde ha. Men lägenheten har vi såklart varit noggranna med och delat upp på öret. Jag valde att putta in mer pengar från start och därför får Johan nu betala mer i amortering varje månad och så splittar vi rakt av på hyran. På inredningsfronten skriver jag upp allting vi handlar och håller koll på att vi ligger lika där. Just nu är jag lite extra glad då jag har gasat ifrån och Johans tur att köpa sig ifatt 😉 Alltifrån mat till stearinljus och diskmedel höftar vi på. Ibland handlar jag och ibland han.

När jag är hängig blickar jag alltid framåt och släpper det tråkiga genom att sätta mig ned och planera en kommande resa, en extra rolig dag som väntar eller så lagar jag en rolig maträtt som jag fotar och sedan tipsar er om. Fokusera på annat helt enkelt! Det finns faktiskt statisk på att man blir lyckligare om man planerar någonting längre fram. Ex. Jag ska till Mallans hus i Frankrike i sommar och hade jag varit deppig nu hade jag börjat planera vilka restauranger som är A MUST under veckan och pinna fina outfits på Pinterest för inspiration till härligt “franciga” outfits.

Och så brukar jag öppet prata med mina vänner om min deppighet. Det hjälper alltid, för ofta inser man att det inte är så farligt.

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt