Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Då börjar vi måla igen!

Det är förbaskat segt att vara sjuk…. Inte en nyhet direkt. Jag kände mig dålig redan i måndags morse, men jag trodde att jag bara var larvig och höll ut fram till eftermiddagen innan jag tvingades hem. Igår låg jag hemma och ugglade hela dagen och tyvärr även idag. JAG ÄR RASTLÖS! Men i går kväll kom jag på att det är på tiden att jag börjar måla igen och drog fram papper och alla mina skrin med pennor. Så detta underhåller mig även idag och Varma Koppen gör halsen glad.

Just nu sitter jag bara och ploj-ritar, men samtidigt lurar jag över mitt koncept för det jag ska skapa och sälja hos Wall of Art. Vad vill jag säga? Vanligtvis gör jag bara någonting som jag tycker är kul att måla, men nu vill jag ha en tanke bakom det. Jag vill att det som ska hänga på väggen ska göra mig påmind om positiva saker varje dag. Vad påminner ni er själva om?

För mig är det:

– Var spontan!
– Du är tillräcklig som du är.
– Våga förlora. Du lär dig av det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind