Mina skönhetsfavoriter!

Under Way Out West var jag och brudarna förbi Mouches showroom, där de tillsammans med LCC styrde en härlig fördrink innan rejvet på stan. En ruggigt fin start på dagen kan man lugnt säga! Tjejerna på LCC som jag tycker så mycket om var där och gjorde oss tjejer fina och jag passade såklart på att roffa åt mig mina favoritprodukter som jag sedan ett år tillbaka sliter med hälsan om och om igen.

Jag är extremt skeptisk till alla skönhetsprdukter som finns på marknaden och var även det mot Isabella Löwengrips. Men för ett år sedan stod ett bloggbud från LCC utanför dörren och jag fick möjligheten att testa. Och? Jo ni. Jag var fast efter en veckas användning och har efter det blivit en trogen kund. Att man får möjligheten att billigt testa sig fram till sina favoriter är helt klart det bästa med att blogga och få fina grejer till dörren.

Här har ni mina favoriter: 

1. The Serum

2. Hair Oil – För er som har lockigt hår och inte pallar det torra raffset.

3. Body Oil – Hej hej bebishud!

4. Ögoncrème – Jag är väldigt mån om att hålla mig ung i ansiktet och att vårda ögonen tror jag är en viktig del i det. Jag kan inte leva utan denna ögonkräm!

5. Dry Schampoo – Tjena! Bästa torrschampot jag testat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!