Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DREAM COME TRUE CLIFF HANGER.

Yesterdays look. Enkelt och ledigt, men kände mig ändå lite piffigare med luggen. 

Igår efter jobbet mötte jag upp mamma och gick på ett skönhetsevent som Eucerin höll i samarbete med Kristin Kaspersen, Sara Biederman och mamma / dotter Jankell. Så himla mysigt att få ta med henne på någonting i koppling till bloggen så hon faktiskt får se vad det är jag springer på om dagarna. Kvällens samtal rörde mestadels ett möte jag hade tidigare på dagen som kan komma att bli en ”dream come true”…. Alltså det kliar i fingrarna, men innan jag kan dela det med er måste jag funderar på det. Funderar på om jag ska och alla detaljer runt om det. Hehehe….. Cliff hanger!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind