Tankar: Katrin Z’s hetspodd, Stockholm i September & YOUTUBE-FAN

4 tankar genom helgen:

– Vem som orkar prenumerera på Katrin Z och Malin Gramers podcast? För det första tycker jag att de i sina diskussioner låter rätt puckade och för det andra handlar den inte om någonting annat än HETS. All typ av hets. Har du redan svårt att hantera ångest – avstå denna podcast. I det senaste avsnittet jag lyssnade på berättar Katrin om hennes senaste månad där hon svält sig själv för att kunna festa till det på födelsedagen? Det här är tyvärr redan alldeles för vanligt och fy vad hemskt att det finns folk som uppmuntrar till det.

– Stockholm är så vackert i September. Krispigt, snyggt och härligt tempo.

– Vad ska folk tycka om det jag målar? Jag har vart i full gång med att måla till The Wall of Art som snart lanseras och jag känner mig så fruktansvärt osäker på mig själv på det här området. Vad ska ni tycka? Har jag en sund tanke bakom det som hamnar på pappret? Osv…

– Att jag börjar bli ett Youtube-fan och det känns spännande. Jag är helt besatt av alla jag följer och är inte mättad. Vilka ska man följa?

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Magisk päls! Vartifrån är den?

    Siggy 2017-09-26 18:15:16
    Svara
  • Jag har inga tips om youtube, men tycker också det hade varit kul om du berättade vilka du följer! Är också lite ny där och ÄLSKAR dina vloggar. Du verkar (är?!) så himla härlig och jag blir lika glad varje gång du laddar upp ett nytt klipp. Keep up the good work, du är grym!

    sofia 2017-09-19 19:57:04
    Svara
    • Svar på sofias kommentar.

      Hej fina du! Nu blir jag rörd till tårar fan. Åh vad du är go!!! Jag lovar att tipsa om mina

      henrietta 2017-09-19 20:03:13
      Svara
  • Men kan någon tejpa igen munnen på Katrin? Jag orkar inte lyssna eller läsa mer om hennes hets mot både det ena och det andra. Och att se bilder på insta från hennes 40-års fest som mer liknande ett gäng förvuxna fjortisar. White party med strippor och lättklädda tjejer som serverar, snälla väx upp. Eller ha för guds skull världens brakfest när du fyller 40, men varför beter ni er som ett gäng småtjejer som är fulla på småstadens tivoli.
    Men bor man på Östermalm så är det ju tydligen omgivningens fel att man måste banta och bla bla bla bla som hon själv uttrycker sig. Nej jag kräks på hennes hets om både det ena och det andra.
    Så, nu har jag gnällt klart om Katrin för idag. Haha! Kram

    Denice 2017-09-19 10:05:46
    Svara
    • Svar på Denices kommentar.

      Men alltså TACK för att du också ryter ifrån. Vi måste tillsammans utrota sådana kommentarer som Katrin slänger sig med. TACK

      henrietta 2017-09-19 20:04:51
      Svara
  • Varifrån är fantastiska pälsen?!

    Olivia 2017-09-18 23:38:58
    Svara
  • Åh kan inte du berätta vilka du följer på Youtube? Behöver tips! Kram 🙂

    Nina 2017-09-18 19:58:21
    Svara
  • Jamen det är bara ni i Stockholm som bryr er om dessa ointellektuella Katrin mfl. Roligare att läsa dig! Kr

    Filippa 2017-09-18 19:06:06
    Svara
  • Orkar inte att folk ska hetsa sa mycket och bidra till en massa fel-tank och uppmuntrande. Usch.
    KUL att du blivit ett fan av youtube! Jag foljer en massa manniskor, Song of Style och Margaux ar mina favvosar. Har lagt upp en egen video med – lite laskigt men ah, dar ar bara kul med rorlig bild!

    Noelle 2017-09-18 17:55:06 http://bynoelle.co.uk
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!