TEOTOKI _ AW17

Idag vid lunch sprang jag bort till Kommendörsgatan där världens (världens!) bästa Emelie och hennes klädmärke Teotoki hade pressvisning. Lyckan när jag såg att det serverades den godaste drycken i världen – San Pellegrino my love.

Eller visning och visning, jag borde istället säga en sjukt snygg installation. För er som inte vet gör Teotoki galet lyxiga jumpsuits som sitter som en smäck på varje kropp. Stärkande fakta: De har länge jobbat med en designer från Balenciaga (om jag minns rätt? Emelie!!) för att lyckas ta fram den perfekta modellen och har varit noggranna med att testa kläderna på alla olika kroppstyper.

Jag hann även tugga i mig en brichoesmörgås och skratta ikapp med både Emelie och Tess.

Tess kom precis hem från modeveckan i London och påpekade att det var många coola brands som sket i att ha en visning, utan satsade istället på att bjuda in till coola installationer med trevligt häng. Det är nog lika mycket framtid som det är att visa den aktuella kollektionen som finns i butik nu och inte nästa års kollektion.

Teotokis jumpsuits kostar lite mer än den du hittar på Zara (för vem mer gör fina jumpsuits?) och säljs på bland annat Schuterman. Hantverk = högre pris. Fokus ligger på kvalité och schyssta modeller som håller en livslängd. Jag är ju som många vet helt galen i jumpsuits och de som jag själv är sugen på nu till hösten är den här rosa siden.

Den här gröna leo-drömmen.

Och den här med pälsärmar.

Tack TEOTOKI för ett grymt tisdagsavbrott och tack för att ni med era starka och livfulla personligheter ger modevärlden ett lyft <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!