Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fördomar, julbord & kvällsmål!

Hallå! Babes!

Dagarna har gått i ett och jag har hunnit med en jäkla massa bortsett från bloggen då. Jag LOVAR att bättre mig. Nu på riktigt och det får bli ett nyårslöfte som börjar redan på söndag!

Men ni vet väl att ni alltid kan hänga med på Instagram

Igår var jag och åt jullunch med MRVLS på Djurgårdsbrunn. Supermysigt! Och här ser ni min tallrik nummer ett. Jag gillar inte sillrundan, så jag slog istället till på fem sorters lax till att börja med! En laxfena bland annat.

På kvällen fortsatte jag käka mig igenom alla glassar som jag fick hem från Magnum i fredags. Detta är tyvärr den sista byttan jag har kvar…… Buhu så tråkigt! Det är ett alldeles för gott kvällsmål.

Idag mötte jag upp min bästa Ankan efter jobbet och diskuterade kreativitet, bolagsbygge och stress över en kopp té på Joe’s. Jag fick även med mig massa härliga prints hem från hennes Wall of Art. Har någon av er hunnit beställa någonting?

Och på tal om idag – Jag började faktiskt denna onsdag med ett ”Bli av med fördomar-möte” med Daniel Redgert. Ett mycket intressant upplägg känner jag och är nu sugen på att beta av några fler. Inte för att jag har mycket fördomar, men ta bort de få som finns vore vettigt.

Vi hörs i morgon! Då ska jag på Jossans Mindfulnesslunch och gå på Metro Modes festliga middag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind