Meditation, tårar & GLOW.

Denna vecka har har verkligen blivit bortskämd av härliga måltider och energigivande möten. Igår lunch tog jag tuben bort till söder där en av dem hölls av fina Jossan. 

Är inte denna lokal galet vacker?

Elin var där och vi drog ett stabilt häng som alltid när vi ses.

Jossan bjöd in till en lunchmeditation där hon själv höll i meditationen, vilket var helt fantastiskt. Hon fick mig ta mig tusan till tårar (syns kanske inte här där jag sitter och flinar!) Jag fattar knappt grejen med meditation, men vad jag vet är att det är härligt, lockar fram sjukt mycket känslor hos mig och gör mig lugn. Häftigt som attan! Tack Jossan!

Och här tagen på bar gärning med vloggkameran i högsta hugg påväg ut från meditationssalen.

Vi fick avsluta meditationen med att plocka upp varsitt kort med en peppig tanke att ta sig in i dagen. Borde ha en sådan hög liggandes hemma..

Till lunch fick vi Pom & Flora serverat.

Pumpasoppa med mandel och god god sallad.

<3 

Vi fick både Philiosophy och Ole Henriksen presenterat för oss, men jag fastnade mest för Oles grejer som verkar lösa stora skönhetsproblem, typ som ärr på kinden. Den produkten som visas ovan är jag mest nyfiken på. Det är en slags behandling som görs i tre steg och är en version av Ole Henriksen Hollywood-Spas populära behandling som kostar flera tusen. Den ska tydligen ge ett sjukt glow! 

De båda trestegsbehandlingarna innehåller väldigt starka ingredienser som kan sticka på huden. Precis sådant som jag gillar! Det ska kännas! Jag lovar att återkomma när jag har testat. Kanske i en vlogg?

Här hittar ni den som ger SJUK lyster. 

Med mig hem fick jag en drömpåse. Fin lunch! Tack!

NU: FREEEEDAG <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • TACK för att du kom fina fina du <3 <3 <3 Ses snart!! Puss!!

    josefindahlberg 2017-12-12 13:06:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!