Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RÖDBETSFALAFEL & UTREDNING

Idag har jag gjort dagen i mina nya vårgodingar från Bubbleroom som jag gör ett samarbete med på Instagram just nu. Jeansen är svinsköna och jag blev faktiskt förvånad över hur fint de satt. Skjortan är också himla härlig. Härligt till en casual work day lixom.

Ni hittar jeansen HÄR och skjortan HÄR!

Och vips så var man hemma klädd i mjukis efter en sjukt snabb dag. Eller det kändes så för mig då jag mitt i arbetet fick springa bort till läkaren för att diskutera hur utredningen för mitt hjärta ska se ut framåt. Nu kom det också upp att jag även ska göra en utredning för mina lungor…. Dubbelt upp alltså och jag känner mig lättad som äntligen får bra hjälp från sjukvården. Palla vara sjuk mer!

Vi åt ju falafel igår, men går det att få nog på denna libanesiska boll? Vi orkade verkligen inte laga mat ikväll och det bästa du kan få nära Östermalm är typ libanesiskt och ikväll testa vi Meze Fabriken som är en nykomling i mitt kök. Någonting nytt och spännande i alla fall.

Rödbetsfalafel och linsbollar.     S V I N   G O T T!

Och nu sitter jag och planerar min helg som bli POJKVÄNSFRI. Woop woop! Måste också klippa klart vloggen. Det är mycket nu.

PUSS 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hoppad dem hittar vad som felar dig och att det inte är ngt allvarligt! En sån sprallig och härlig tjej som du förtjänar att vara frisk och må bra! ❤️ Älskar statyn bakom, vart är den ifrån? PUSS!

  Anna Persson 2018-01-27 16:33:34
  Svara
 • Vart kommer skorna ifrån? Love it!

  Emy 2018-01-26 10:53:29
  Svara
 • <3 <3 <3

  Bubbleroom 2018-01-26 10:32:05
  Svara
 • Använder du en annan telefon att fota med nu? Bara jag som upplever bilderna lite konstiga i kvalitet?

  Hanna 2018-01-25 21:25:39
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind