Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sluta snacka NYSTART. Och ni är grymma.

Ni som inte följer mig på Instagram behöver inte läsa det här – till er som gör det: TACK för ni är så mycket POWER. Omg. I går kväll när jag lade mig i sängen för att somna gick det inte. Det var omöjligt. Jag har alltid haft svårt att sova då jag tänker på så mycket saker när jag lägger mig i sängen, men igår var det endast dagens störande intryck som tog över. Jag möttes av nyttighetsmålsättningar vid kaffemaskinen, hetsiga Instagrambilder, en pojkvän som pratade nystart, ett gäng tjejer på gatan som snackade cleansing för en kickstart på det nya året osv osv. Dessa tankar ledde till att jag gjorde min första ”Historie-Instagram Story” om det fula ordet NYSTART som sätter skit i så många människors huvuden. Inte bara unga tjejer, utan gamla som unga och även hos män. Och detta fick jag sedan en sådan SJUK respons på. Helt galen faktiskt. Jag sitter fortfarande och snyftar till era peppiga meddelanden, vackra historier och egentligen av hela grejen att vi faktiskt är ett stort gäng som är emot NYSTARTER, mätning av vem som är bäst på hälsa och beröm av kroppsliga framsteg.

Fan vad ni är powerJag ville bara säga det. Och under året lovar jag att föra oss samman på ett härligt sätt för att mota dessa sketna hälso-snack. Ni är Awesome. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind