Att inte göra någonting.

 

Den här veckan har varit extremt intensiv och jag behöver en megalugn helg för att återhämta mig. Vaknade så sent som vid 10.00 och det händer typ aldrig. Det spelar ingen roll om jag är megabakis eller dödstrött, jag går alltid upp tidigt för att inte sova bort mitt liv? Sömn är ju viktigt så detta är en väldigt dum vana och inställning jag har. Därför inför jag idag ett nytt löfte och det är att tillåta mig själv att stressa ned och våga göra ingenting. Nu har vi precis ätit en långfrulle och jag börjar vakna till liv. 

Nu när du inte ska göra någonting idag Henrietta, vad gör du då?

 x Hänger med Johan!

x Det är underbart väder och det firar vi med att gå en promenad till söder.

Väl på söder ska vi rodda lite inför festen jag och Johan ska ha den 31e oktober. Måste hitta outfit! Har du ett tips på någon annan butik än Butterix? Hit me! 

Svänga förbi Absolut Art på Clarion Hotel i Skanstull.

Pausar troligtvis med en trendigare lunch i det trendiga området.

Tänkte tvinga Johan att köpa en hushållspappers-hållare. BLIR GALEN på den fula rullen som dagligen står i hans snygga kök och skräpar.

Det var länge sedan jag besökte min absoluta favoritbutik WOS, butiken där jag har köpt min lila fluff som ni ser på headern. Så dit ska jag gå och troligtvis gå därifrån med en påse.

Kvällen? I don´t know. Har ett spontant och härligt schema hela dagen. Vi hörs senare <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!