Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett fint möte efter 6 år.

Jag har verkligen haft ett ordentligt rehab i helgen med både massa egentid, ”tråkiga” aktiviteter och ledigt från bloggen, men nu är jag tillbaka och nu ska kameran få börja jobba också. Jag känner att det har blivit lite väl mycket mobilbilder den senaste tiden och det känns inte kul alls. Jag blir motiverad av fina bilder.

På tal om fint material – Jag sitter just nu och fixar med min första Vlogg. Är det någon som vet ett bättre program än Wetransfer för att skicka riktigt stora filer? HELP!

Idag hade jag ett väldigt fint möte.

Ni som följt mig länge vet att jag förlorade mina bästa vänner när jag var sjuk. Ni kan läsa mer om min relation till dem här – ”Saknar du dina gamla vänner?” Min allra äldsta vän av dem, som jag blev bästis med i första klass i lågstadiet, har jag dock aldrig känt mig besviken och ledsen på. Vi var båda skyldiga till vår ”skilsmässa”. Till skillnad från de andra uppbrotten fortsatte vi att följa varandra på sociala medier och har haft koll på varandra men….. Vi har ändå inte setts eller pratat på 6 år. Idag sågs vi. Hon hade ringt sin mamma innan och det hade jag med bara för att berätta att vi två skulle ses idag. Det är svårt att förklara, men det kändes lixom stort. Vi båda var skakis till en början, glada och under hela vår stund tillsammans med Nanna och Kajsa skrattade vi åt precis samma saker, ordval och detaljer som förr. . Allting kände så fint. Jag är så oerhört glad över dagen och att vi båda har blivit vuxna och mogna nog att svälja gammalt groll som inte betyder någonting idag. Bara njuta av stunden och dagens fina situation.

Fan vilken fin vecka jag kommer att få.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • läste tillbaka i din blogg och historien om hur du tar itu med sjukdomen när du kommer in på Berghs är magisk! Du är magisk! Gud vad jag tycker om dig!

    frida g svensson 2017-06-30 15:32:44 http://www.fridagsvensson.se
    Svara
  • Med pCloud Transfer kan man skicka filer upp till 5GB – https://transfer.pcloud.com

    Ebba 2017-06-12 12:05:20 http://www.devote.se/ebbabrasch
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt