Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONSDAG.

Hej från kontoret!

Alltså. Jag måste bara inleda det här inlägget med att säga – Fan vad jag gillar er. Älskar tänkte jag säga, men vet att många ser det som ett ord man inte slänger sig med utanför familjen. Men jag har så mycket kärlek till er. Ja ja. Just nu sitter jag med en rekommendation till kund. En influencer-rekommendation faktiskt. Om 1 timma ska jag springa iväg på ett väldigt spännande möte och i eftermiddag möter jag upp mamma för att käka middag. En liten update och kärlek från mig.

Vi hörs senare!

OBS! En ny vlogg är på G och glöm inte att prenumerera på min kanal. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind