Nyårsafton 2017 – 2018

Förra året firade vi Nyår med ”Johans sida” i Stockholm, så i år gick firandet över till Linköpingsgänget. Philip och Evelyn kom och hämtade upp oss inne i stan och bjöd på skratt hela vägen ut till landet….

…..där vi var bjudna hem till Cissi som är en jävel på att styra fest.

Vi började utomhus (som man alltid gör när man är på fest hos Cissi), där hon hade dukat upp för afterski. Aperol och musik därefter.

Samtidigt stod Philip och Johan inne i köket och roddade med middagen.

Efter 3 timmars after ski i kylan var det dags att gå in för att göra sig fin och festlig.

Och när det började lukta smörstekt toast med skagen sattes feststämningen snabbt på PLAY.

Innan middagen ville jag såklart ha ”en tjejbild!”. 

Vi var en ny och härlig blandning vänner där jag egentligen bara känner Cissi, Lotten och Evelyn bättre.

Lotten lägst ut till vänster lärde jag känna under vår vän Louise möhippa och bröllop, och veckan efter stod vi i samma rum på mäklarbyrån Notar för att signera papper. Jag för att sälja min och hon för att köpa min. Så sjukt alltså! Cissi än min äldsta familjevän och Evelyn lärde jag känna i min klass på gymnasiet. 

På bordet hade Emma gjort en helt fantastisk blomdekoration och Cissi sa: Aldrig i livet att jag ska boka florist till mitt bröllop för 100.000 kr. Jag köper blommor och så får Emma fixa the rest. 

Till förrätt åt vi en klassisk skagentoast.

Och kan en klassiker bli tråkigt? Never! Jag äter gärna skagen varje dag. Speciellt extra krämig och smörig som denna.

Till varmrätt serverades vi en helt perfekt stekt bit oxfilé, rostad mandelpotatis och rödvinsreduktion. Förbannat gott och det är just en köttbit som denna som får mig att inse att det är omöjligt att bli hel-vegetarian.

Vi avslutade med Evelyns vita chokladmousse till min och Johans frågesport om året 2017. Efter det gick vi ut och gjorde oss redo för tolvslaget.

Champagneglas fram, tre glas fyllda och plötsligt PANG PANG PANG. Killarna blev så ivriga och tände på utan att titta på klockan. Och helvete vilket liv det blev på några av oss då. Musiken, champagnen och den varma famnen MÅSTE vara redo innan!!

Men efter pussar, kramar och ”gott nytt år” var missen glömd och jag tog med glädje adjö av 2017.

Igår vaknade jag upp helt OK. Många nattmackor gör mig alltid gott!

Till lunch blev det pizza ”Linköping Special”. Haha!

Till middag vietnamesiskt och till kvällsmål dukade vi upp enbättre sötsaksbuffé.

Tack för ett fint adjö 2017. Nu kör vi 2o18!

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!