Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pojkvän online = Likefest

Johan hjälper mig med mycket. Han hjälper mig till skratt när det är svårt, i köket, med min värkande rygg och sist men inte minst så hjälper han mig med likes. Det här med att skaffa pojkvän online löste visst min längtan efter en redig likeraket. Härligt! I samband med gårdagens likefest och för att folk önskat kommer jag att sätta Johan i arbete under helgen. Han ska få skriva ett litet gästinlägg i form av svar på ett gäng spännande frågor. Han drömmer ju om att starta en blogg nu efter att jag börjat, så detta kommande inlägg blir lite av en “dream come true”  för honom. STAY TUNED! 

Nu ska jag varva ned och mentalt förbereda mig inför morgondagens boot camp på Kampsportslabbet. PUSS <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind