Pojkvän online = Likefest

Johan hjälper mig med mycket. Han hjälper mig till skratt när det är svårt, i köket, med min värkande rygg och sist men inte minst så hjälper han mig med likes. Det här med att skaffa pojkvän online löste visst min längtan efter en redig likeraket. Härligt! I samband med gårdagens likefest och för att folk önskat kommer jag att sätta Johan i arbete under helgen. Han ska få skriva ett litet gästinlägg i form av svar på ett gäng spännande frågor. Han drömmer ju om att starta en blogg nu efter att jag börjat, så detta kommande inlägg blir lite av en “dream come true”  för honom. STAY TUNED! 

Nu ska jag varva ned och mentalt förbereda mig inför morgondagens boot camp på Kampsportslabbet. PUSS <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!