Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tryffelmiso och problem. 

Söndags-looken  
Gyozas på Tahini. 

 

Hej finingar!
 

Mitt nätverk krånglar igen, så nu kör jag min allra första mobilblogg med 4G… Suck! Ville mest bara kika in och säga hej, informera om mitt problem samt visa två bilder från gårkvällen. Vi åt en magisk middag på Tahini i Puerto Portals. Hur låter tryffelmiso och sushi på kalv och tryffel? Hehe. Det smakade som ett skämt i munnen. Alltså GOTT!! 

I morgon flyger vi hem till Stockholm och då lovar jag er en fet Palma-update! Nu ska jag dra på mig något svalt och åka in till city för att göra några sista kap innan kvällens middag på El Neo Gastro Bar. 

Hur mår ni? Förra veckan var ni så fina med kommentarer, men nu saknar jag er igen! Puss puss <3 

Ps. Följ med på Snapchat ikväll –> @hfromholtz 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hoppas att ni har haft det underbart där borta! Lika snygg som alltid (älskar ärmarna på skjortan längst upp)!

    Ida 2016-03-28 21:07:09
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind