Tryffelmiso och problem. 

Söndags-looken  
Gyozas på Tahini. 

 

Hej finingar!
 

Mitt nätverk krånglar igen, så nu kör jag min allra första mobilblogg med 4G… Suck! Ville mest bara kika in och säga hej, informera om mitt problem samt visa två bilder från gårkvällen. Vi åt en magisk middag på Tahini i Puerto Portals. Hur låter tryffelmiso och sushi på kalv och tryffel? Hehe. Det smakade som ett skämt i munnen. Alltså GOTT!! 

I morgon flyger vi hem till Stockholm och då lovar jag er en fet Palma-update! Nu ska jag dra på mig något svalt och åka in till city för att göra några sista kap innan kvällens middag på El Neo Gastro Bar. 

Hur mår ni? Förra veckan var ni så fina med kommentarer, men nu saknar jag er igen! Puss puss <3 

Ps. Följ med på Snapchat ikväll –> @hfromholtz 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hoppas att ni har haft det underbart där borta! Lika snygg som alltid (älskar ärmarna på skjortan längst upp)!

    Ida 2016-03-28 21:07:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!