Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2:a advent.

Henrietta_Fromholtz_Lägenhet

Det känns ju inte riktigt som andra advent när jag kikar ut genom fönstret idag. Vi har valt att inte julpynta eftersom vi inte har någon ordning på hemmet än, men nästa jul maxar jag med gran tänker jag mig. Idag skickar jag iväg Johan till Solna för att kika på ett annat matbord som är SÅ FETT och jag själv tänker göra ärenden i stan. Allt såklart relaterat till hemmet. Eller nu kom jag på att jag måste storhandla till i morgon då det är min tur att ansvara för maten igen, ni vet våra ”matveckor”. Jag har inte riktigt bestämt mig för vilket tema jag ska köra på än. Typ italienskt, veganskt eller kanske jul? Ge mig en idé tack!

Nu tänker jag svira om från min Nufferton-pyjamas till något mer ”gå på stan-vänligt”. Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind