Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2:a advent.

Henrietta_Fromholtz_Lägenhet

Det känns ju inte riktigt som andra advent när jag kikar ut genom fönstret idag. Vi har valt att inte julpynta eftersom vi inte har någon ordning på hemmet än, men nästa jul maxar jag med gran tänker jag mig. Idag skickar jag iväg Johan till Solna för att kika på ett annat matbord som är SÅ FETT och jag själv tänker göra ärenden i stan. Allt såklart relaterat till hemmet. Eller nu kom jag på att jag måste storhandla till i morgon då det är min tur att ansvara för maten igen, ni vet våra ”matveckor”. Jag har inte riktigt bestämt mig för vilket tema jag ska köra på än. Typ italienskt, veganskt eller kanske jul? Ge mig en idé tack!

Nu tänker jag svira om från min Nufferton-pyjamas till något mer ”gå på stan-vänligt”. Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand