”Det är så jag krossar makt-kostymen”

I samarbete med Pandora

I mitt förra Pandora-inlägg när jag visade upp två favoriter från deras vår- och sommarkollektion berättade jag att jag känner mig naken utan smycken. Men om jag ska gå in på den känslan i detalj kanske?

Entwined bracelet – Enkelhet med twist <3

När jag går utanför dörren utan någonting som glimrar i mina öron, runt halsen eller på händerna, känner jag min mindre. Mindre som i osäker. Det är någonting med smycken som ger mig självförtroende och får mig att känna power.

Min nya favorit: Klassisk ring med stenar – Hearts of Pandora

& Twist of fate som jag redan har visat er.

Alla mina värsta stunder i en utsatt situation har skett utan mina power-smycken. Jag minns för 3 år sedan när jag satt i det där lilla rummet på PR-byrån, liten och ynkling, mitt emot den där gamla mannen klädd i kostym och med armarna i kors. Jag var ledsen och förstörd och ville reda ut att alla inte var snälla mot mig på byrån, men fick som svar ”Det här är inget j*vla terapihus!”. . . ”Du är en ung, kvinna och junior i den här branschen…” osv.

Interlinked Circles earrings – I sterlingsilver och 14K guld.

  Idag önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden och styla om mig själv i mina bästa klackar, min finaste skjorta och mest glimrande smycken. Gärna dessa från Pandora. Jag hade känt mig minst 3 huvuden högre och varit redo att svara på de väldigt omoderna kommentarerna. Smycken får mig att känna att makt-kostymerna jag stöter på dagligen inte alls är särskilt hotande. Men då satt jag där i en urtvättad T-shirt och sneakers. Jag hade glömt mina glimrande örhängen hemma på nattduksbordet. Tusan!

Pandora har så många fina smycken som andas power – In och spana!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Usch vad hemskt med vuxna människor som är elaka. Den byrån lär jag inte vilja jobba på. Heja dig, kolla vart du är i dag. Du är så mycket bättre än de!

    Demet 2017-06-16 16:27:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!