Jag känner mig naken utan er!

I samarbete med Pandora.Byxa & skjorta _ Zara / Väska _ Coccinelle

För bara några år sedan kunde jag inte se mig själv i smycken. Jag tyckte att de förstörde varje outfit med att göra mig för ”söt”. Men så upptäckte jag Emilia de Poret och fullkomligt älskade hennes stil. Och vad bar hon? Smycken såklart! Mycket också och allting glimrade. Till hennes look blev det bara ballt och det fick mig att tvärvända. Idag kopplas jag till glimrande ringar och örhängen och kan inte lämna dörren utan om jag inte vill känna mig naken, för det är nog så man ser mig då. Min smyckesgarderob är faktiskt magisk om man får säga så och det har lett till att jag ofta agerar ”utlånare” till vänner 🙂 Underbart! 

Men över till Pandora som jag just nu gör ett samarbete med – Jag hade inte en aning om att de har så sjukt mycket fina smycken! Det är stilrent och enkelt, men allting med det lilla extra. Precis så jag vill ha det! Det ska funka till vardags men jag vill samtidigt känna mig festlig dygnet runt. När Pandora bad mig välja ut mina favoriter kändes det som en omöjlighet, men det slutade bland annat med armbandet och ringen som jag bär ovan.

Ringen (min favorit och som alla frågat om) heter Twist of Fate och är i 14K roséguld – Ni hittar den här! & armbandet ESSENCE Silver Bangle hittar ni här!

Vad tycker ni om smycken? Känner ni er nakna utan?

Kika in Pandoras sommarnyheter här!

Klicka här för att se hela sortimentet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!