Nu blir jag en blogger!

Jag har skrivit många bloggar och har alltid gillat det. Sooo… I´m back!

En av mästerbloggarna hade jag tillsammans med min vän Fridah, och vår tanke var att inspirera Sverige med våra ”dagens outfit”. Vi var inte särskilt inspirerande. Det enda vi lyckades med var vår imitation av Blondinbella och Kenza som fick hela 22.000 views på YouTube. Helt galet! Men den bästa bloggen jag haft var nog den senaste där jag skrev om mitt extremt glamorösa liv som ”hockeyfru” i Finland. Blogg-gurun Blondinbella rekommenderade och länkade till den, så jag får väl ändå säga att den var rätt OK. Men jag lade ned den när livet i Finland inte var så härligt längre. 

Nu saknar jag att skriva och att fota, så därför är jag och min digitala dagbok tillbaka!

En blogg är ofta ytlig, jag är fruktansvärt ytlig i mina kanaler och jag kommer även att vara det i den här bloggen. Men jag vill såklart skriva om mer än yta. Det finns mycket som jag velat dela med mig av, men som aldrig blivit av. Som t.ex hur jag tänkte och gjorde för att bli frisk från sjukdom eller hur jag återfann tron på mig själv efter två hemska jobbyten på bara 6 månader. Jobbiga händelser som är svåra att lösa, men som jag lyckades ta mig igenom. Jag löser inte någon annans problem, men kan förhoppningsvis inspirera tjejer i liknande situation.

Så…. Hej hej! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!