Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nu blir jag en blogger!

Jag har skrivit många bloggar och har alltid gillat det. Sooo… I´m back!

En av mästerbloggarna hade jag tillsammans med min vän Fridah, och vår tanke var att inspirera Sverige med våra ”dagens outfit”. Vi var inte särskilt inspirerande. Det enda vi lyckades med var vår imitation av Blondinbella och Kenza som fick hela 22.000 views på YouTube. Helt galet! Men den bästa bloggen jag haft var nog den senaste där jag skrev om mitt extremt glamorösa liv som ”hockeyfru” i Finland. Blogg-gurun Blondinbella rekommenderade och länkade till den, så jag får väl ändå säga att den var rätt OK. Men jag lade ned den när livet i Finland inte var så härligt längre. 

Nu saknar jag att skriva och att fota, så därför är jag och min digitala dagbok tillbaka!

En blogg är ofta ytlig, jag är fruktansvärt ytlig i mina kanaler och jag kommer även att vara det i den här bloggen. Men jag vill såklart skriva om mer än yta. Det finns mycket som jag velat dela med mig av, men som aldrig blivit av. Som t.ex hur jag tänkte och gjorde för att bli frisk från sjukdom eller hur jag återfann tron på mig själv efter två hemska jobbyten på bara 6 månader. Jobbiga händelser som är svåra att lösa, men som jag lyckades ta mig igenom. Jag löser inte någon annans problem, men kan förhoppningsvis inspirera tjejer i liknande situation.

Så…. Hej hej! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind