Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En litet låttips a la Henrietta

Som tidigare nämnt så gillar jag att köra säkra kort när jag ska välja maträtt, samma sak när det kommer till musik. Varje söndag betar jag igenom det senaste på soundcloud, hittar tre favoritlåtar och sedan kör jag repeat på de tills en ny vecka kommer. Mina låttips har uppskattats på Snapchat, så varför inte bjuda på veckans favorit även här? Den HÄR låten får sällksapa mig till jobbet denna vecka. En helt perfekt takt för mig och för andra som också kör halvtrötta morgonkliv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Marie Serneholt
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Petra Tungården
    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Hälsa
    Ida Warg
    Hälsa
    Sassa Asli
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Mathilda Weihager
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Emma Danielsson
    Hälsa
    Fannie Redman
    Man
    Niklas Berglind