Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En litet låttips a la Henrietta

Som tidigare nämnt så gillar jag att köra säkra kort när jag ska välja maträtt, samma sak när det kommer till musik. Varje söndag betar jag igenom det senaste på soundcloud, hittar tre favoritlåtar och sedan kör jag repeat på de tills en ny vecka kommer. Mina låttips har uppskattats på Snapchat, så varför inte bjuda på veckans favorit även här? Den HÄR låten får sällksapa mig till jobbet denna vecka. En helt perfekt takt för mig och för andra som också kör halvtrötta morgonkliv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry