EKO forever

Efter jobbet kom min privat chaufför och hämtade upp mig utanför dörren. Lyxigt! Vidare hem till mig för att packa en ordentlig weekendbag, det gäller att jag packar på mig lite extra nu när det inte är lika kul att sova hemma längre. Därefter sprang vi in på My Window för att köpa gardiner till J. De hade så mycket fint och suget efter att hitta en ny drömlya ökade kraftigt under de ynka 5 minuterna vi spenderade i butiken. Jag vill också köpa gardiner och inredning… Så snälla Hemnet, snälla bjud på lite fler härliga objekt snart!

Gardiner i all ära, men det finns saker jag tycker är ännu roligare… Som att vi efter det tog vi bilen bort till söder för att besöka den sjukt omtalade ekobutiken Paradiset. Som jag längtat! 

Ett kliv innanför dörren och jag förstod direkt varför jag ska åka hit oftare. Morötter är det bästa jag vet och de fanns i typ alla regnbågens färger. 

Här står jag och häller upp olivolja med smak av pecorino och chili. Från och med idag ska jag aldrig mer köpa färdigupphälld olivolja. Vem gör det lixom? 

Den tomma korgen ska här fyllas… Bilden fångar ett väldigt fint moment.. I denna stund har jag precis bestämt mig för att jag nu ska bli ett med den ekologiska maten. 

Vi fyllde korgen sakta med säkert… Det är bäst att inte vara för snabb inne på Paradiset då man gärna bara går runt och bara myser ett tag. Men jag tyckte att det gick lite väl segt när jag stod helt ensam i en lite för lång stund. ”Var är J? Den där nyttige jäveln är säkert och letar chiafrön” ….. 

Tillbaka kommer han med detta lilla under! Ett mellis i form av ett ekologiskt flatbread med pepperoni och ett berg av ost. Mums!

Jag ryckte tallriken snabbt ur J´s hand, tog en stor tugga och såg skapligt nöjd. Lite extra nöjd för att…. Jag står ju och äter ett jäkla EKO-flatbread!! 

En stilig J och ett ekologiskt flatbread. Fina båda två! (Älskar ordet EKO)

What a lady typ! Jag bär här på tre stora väskor, det ligger en start up-dator i väskan, Alexander Mc Qqeen pryder mina fötter och jag bär på en påse fylld av ekologisk mat. Jag har typ aldrig varit så fin. 

Hemma! Det här fick vi med oss hem i påsen… och vad bjöd vi oss själva på idag då? 

Vi köpte himmelsk prosciutto på Paradiset och till den gjorde J en sallad med grymma grönsaker, mozzarella och stekt persika.

Älskade ekotisdag! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!