Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EKO forever

Efter jobbet kom min privat chaufför och hämtade upp mig utanför dörren. Lyxigt! Vidare hem till mig för att packa en ordentlig weekendbag, det gäller att jag packar på mig lite extra nu när det inte är lika kul att sova hemma längre. Därefter sprang vi in på My Window för att köpa gardiner till J. De hade så mycket fint och suget efter att hitta en ny drömlya ökade kraftigt under de ynka 5 minuterna vi spenderade i butiken. Jag vill också köpa gardiner och inredning… Så snälla Hemnet, snälla bjud på lite fler härliga objekt snart!

Gardiner i all ära, men det finns saker jag tycker är ännu roligare… Som att vi efter det tog vi bilen bort till söder för att besöka den sjukt omtalade ekobutiken Paradiset. Som jag längtat! 

Ett kliv innanför dörren och jag förstod direkt varför jag ska åka hit oftare. Morötter är det bästa jag vet och de fanns i typ alla regnbågens färger. 

Här står jag och häller upp olivolja med smak av pecorino och chili. Från och med idag ska jag aldrig mer köpa färdigupphälld olivolja. Vem gör det lixom? 

Den tomma korgen ska här fyllas… Bilden fångar ett väldigt fint moment.. I denna stund har jag precis bestämt mig för att jag nu ska bli ett med den ekologiska maten. 

Vi fyllde korgen sakta med säkert… Det är bäst att inte vara för snabb inne på Paradiset då man gärna bara går runt och bara myser ett tag. Men jag tyckte att det gick lite väl segt när jag stod helt ensam i en lite för lång stund. ”Var är J? Den där nyttige jäveln är säkert och letar chiafrön” ….. 

Tillbaka kommer han med detta lilla under! Ett mellis i form av ett ekologiskt flatbread med pepperoni och ett berg av ost. Mums!

Jag ryckte tallriken snabbt ur J´s hand, tog en stor tugga och såg skapligt nöjd. Lite extra nöjd för att…. Jag står ju och äter ett jäkla EKO-flatbread!! 

En stilig J och ett ekologiskt flatbread. Fina båda två! (Älskar ordet EKO)

What a lady typ! Jag bär här på tre stora väskor, det ligger en start up-dator i väskan, Alexander Mc Qqeen pryder mina fötter och jag bär på en påse fylld av ekologisk mat. Jag har typ aldrig varit så fin. 

Hemma! Det här fick vi med oss hem i påsen… och vad bjöd vi oss själva på idag då? 

Vi köpte himmelsk prosciutto på Paradiset och till den gjorde J en sallad med grymma grönsaker, mozzarella och stekt persika.

Älskade ekotisdag! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry