Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tillbaka till rutin och leverpastej <3

Det jag saknar mest under semestern är rutiner och struktur. Självklart är det underbart att släppa de ibland, vara spontan och gör det som inte hör vardagen till. Som att dricka vin när man inte borde och unna sig semestershopping när man egentligen borde spara till höstens lägenhetsköp. Jag tror att alla är med mig där. Men något som värker i hjärtat att vara utan är min leverpastejsmacka med gurkmånar på. Ååååh vad jag kan drömma om dessa! Men nu är kylen fylld av Pastejkökets blåa och jag säger ”välkommen tillbaka” till alla mina rutiner. 

Så nu sitter sitter jag här och ler stort när jag blickar ut över frukostbordet och ser denna härliga kombination. Sociala medier, en stark kopp kaffe, ett Pink Lady-äpple och mina levermackor. Ett bättre sätt att starta dagen på är svår att finna. 

God morgon på er! 

OBS! Jag har färska blommor på bordet. En ny vana här hemma på Grevgatan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry