Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tillbaka till rutin och leverpastej <3

Det jag saknar mest under semestern är rutiner och struktur. Självklart är det underbart att släppa de ibland, vara spontan och gör det som inte hör vardagen till. Som att dricka vin när man inte borde och unna sig semestershopping när man egentligen borde spara till höstens lägenhetsköp. Jag tror att alla är med mig där. Men något som värker i hjärtat att vara utan är min leverpastejsmacka med gurkmånar på. Ååååh vad jag kan drömma om dessa! Men nu är kylen fylld av Pastejkökets blåa och jag säger ”välkommen tillbaka” till alla mina rutiner. 

Så nu sitter sitter jag här och ler stort när jag blickar ut över frukostbordet och ser denna härliga kombination. Sociala medier, en stark kopp kaffe, ett Pink Lady-äpple och mina levermackor. Ett bättre sätt att starta dagen på är svår att finna. 

God morgon på er! 

OBS! Jag har färska blommor på bordet. En ny vana här hemma på Grevgatan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind