Tillbaka till rutin och leverpastej <3

Det jag saknar mest under semestern är rutiner och struktur. Självklart är det underbart att släppa de ibland, vara spontan och gör det som inte hör vardagen till. Som att dricka vin när man inte borde och unna sig semestershopping när man egentligen borde spara till höstens lägenhetsköp. Jag tror att alla är med mig där. Men något som värker i hjärtat att vara utan är min leverpastejsmacka med gurkmånar på. Ååååh vad jag kan drömma om dessa! Men nu är kylen fylld av Pastejkökets blåa och jag säger ”välkommen tillbaka” till alla mina rutiner. 

Så nu sitter sitter jag här och ler stort när jag blickar ut över frukostbordet och ser denna härliga kombination. Sociala medier, en stark kopp kaffe, ett Pink Lady-äpple och mina levermackor. Ett bättre sätt att starta dagen på är svår att finna. 

God morgon på er! 

OBS! Jag har färska blommor på bordet. En ny vana här hemma på Grevgatan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!