Morgon @ Wrapp

God morgon från Wrapp HQ!

Idag skulle bli en härlig dag med extra god mat, men vi bokade precis av Shibumi som jag sett fram emot så länge…. Men vi kände att vi spar på den godbiten så att allt annat som händer i augusti hinns med. Lunch med Andie står iallafall på schemat och en himla massa planering inför Fashion Week. Det är nämligen så att vi på Wrapp har teamat upp oss med The You Way under dessa dagar. Sjukt kul! Vi kommer bland annat att ha en riktigt nice lounge på Nobis uteservering där vi ska ha juicebar och annat kul, samt hålla i avslutningsmiddagen som kommer att bli helt magisk. Jag älskar augusti och jag älskar mitt jobb. 

Vi hörs senare! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!