Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tonfisk och Andie bevarar min sommarfeeling

Det är viktigt att ta vara på semesterfeelingen och inte släppa den för fort. Det är lätt att mina rutiner och minskad vardagslyx tar över i augusti, så nu ska jag hålla fast vid min feeling och trolla bort tråkig vardag med roliga aktiviteter, extra goda måltider och annat som liknar semester.

Och då ringer jag till min favorit Andrea! 

Så idag mötte jag upp Andrea på Pocket för att äta golunch och uppdatera varandra på livet. Jag älskar prata skit med denna kvinna, hur ointressant någonting egentligen är så blir det alltid intressant i ett samtal oss två emellan. Idag gick vi igenom hur sommaren varit, jag uppdaterade läget på killfronten och såklart så blev det en jäkla massa skitsnack. 

Jag älskar att man alltid får en liten förrättssallad innan maten på Pocket. Pontus han kan han! 

Vi båda valde tonfisken som var helt magisk (Generöst med tonfisk, men som gömde sig under). Pontus har nästan alltid en tonfisk på menyn men som har tweakar lite då och då, och idag fick jag den bästa varianten någonsin. Marinerad tonfisk som var perfekt, mina favoritpriörer, rostad potatis, bra oliver och en god provencaldip. Missa inte denna tallrik om du går till Pocket och äter!

Med vatten i vinglas lekte jag semesterlunch och ”livet på en pinne”. 

Och under lunchen fick jag även dagens tips! Hela förmiddagen gick jag runt med en förjävlig hicka, men bara fram till jag mötte Andie som gav mig världens bästa “bota hickan-tipset”. Här kommer det: Drick en stor klunk, höj glaset och titta på glasets botten, drick igen, titta på botten och så fortsätter du så tills du blivit kissnödig. Det låter kanske knasigt, men det fungerade verkligen! 

När tonfisken var slut så fick Andie ta Rami Hannas roll och jag tyckte att hon skötte det utmärkt. Det här är inte en modeblogg och det kommer det aldrig att bli, men självklart så kommer jag att visa upp nya grejer som jag tycker är rätt feta. Här står jag och är rätt nöjd över min nya regnrock som jag köpte på Uterqüe i Palma. Det är som en liten plastkjol som sitter ihop med en vindtät jacka, och så ett snöre som markerar midjan på det. Jag gillar den så mycket att jag vill att det regnar varje dag… Utöver min regnjacka så har Uterqüe så mycket snyggt att det nästan borde vara olagligt att gå in där. Typ dagens ”tips 2”. 

Fylld av energi trippade jag tillbaka till mitt underbara skrivbord på Wrapp där jag fick se detta…. YEJ! Inbjudan till The You Ways exklusiva avslutningsmiddag som är “Powered by Wrapp” hade anlänt. Coctail och pizza? Jo jag tackar jag. 

Underbara onsdag som jag nu fortsätter att förgylla med mina grekiska biffar istället för att äta råbiff på Shibumi. PUSS! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry