Härligt jobb och Brillo-räkor med chefen

För mig är det viktigt att jobbet är jävligt härligt. Jag lägger mycket av min tid på jobbet och därför är det en stor del av mitt liv och av mig som person. Jag har hunnit erfara mycket tråkigheter under min korta tid i kommunikationsbranschen och har tack vare det lärt mig vad jag faktiskt ska värdera i mitt val av jobb. Jag tittar inte längre bara på lönen, namn på företaget eller vilken roll jag får. Det har hänt och det händer aldrig igen. Jag är på ett sett glad att det har hänt så tidigt i min karriär, för nu kan jag redan vid 23 års ålder välja jobb på ett klokare och sundare sätt. Jag ska berätta mer om vad jag upplevt och lärt mig av det, men jag spar på den karamellen. Men jag kan hinta om att det handlar om respekt för mig som kvinna, min ålder och rang.

Men men… jag har upplevt det jag upplevt och idag är jag på Wrapp. Världens mest underbara och bästa arbetsplats! Så därför har jag haft en väldigt bra dag. Jag och min solstråle Lisa (också kallad min chef) valde idag att lämna kontoret för att äta en sen och härlig lunch. Det är viktigt att ibland komma bort från den dagliga miljön och bara prata om helt andra grejer än jobb. 

Jag och Lisa <3 

Jag var klädd i vitt och Lisa lekte Rami Hanna, men hon jobbar mer med blixten…. Har jag klänning eller shorts?

Vi gick till Brillo, en klassiker som jag aldrig tröttnar på. Helt utmärkt val då det fanns gott om plats för selfies. Det var inte en kotte där förutom vi två och Oscar Zia. 

Vi pratade mycket om relationer och personlig utvecklig, men även bröllop och annan skit. Sen då valde vi båda räksalladen med mango och mynta som jag hört så mycket gott om, men aldrig hunnit testa. Den får 8/10 – Det var bra med räkor i den och det var en kul kombination som funkade bra. Men lite syra hade varit fint till…. Typ en lime. 

Men jag var glad ändå.

 

Lisa var också glad! Inte så lustigt då hon fick äta lunch med bloggaren Henrietta och så hade hon valt sitt säkra Brillo-kort.

Och här är jag in action. 

Efter vår långa, mysiga och viktiga lunch tog vi oss tillbaka till kontoret för lite mer jobb. Så nu sitter vi här och avslutar dagens arbete innan jag tar mig till Strandvägen för ett glas i solen med A. 

Har du också härliga kollegor och har haft en bra dag hittills?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!