På Wrapp äter man jullunch i augusti.

God morgon på Er! 

I morse bjöd jag och Lisa in alla Wrappare till ett frukostmöte för att gå igenom vad som är på gång på kommunikationsfronten. Det är ju snart Fashion Week och Wrapp kommer att göra massor av aktiviteter tillsammans med The You Way som jag tidigare nämnt. Då är det viktigt att alla här på Wrapp är medvetna om vad vi på marknad har på G och varför vi gör det vi gör. Jag menar… Annars kan ju alla våra grymma ”techare” gå och undra varför vi går på fancy middagar och hänger i en lounge på Nobis. 

 Lisa säger Good Morning! 

Och under mötet fick vi inbjudan till årets första jullunch. Det är mycket som är annorlunda med att jobba på en startup…Här på Wrapp äter man jullunch i augusti. Varför inte lixom? 

Hoppas er dag har börjat bra <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!